_ALX3636

Rárúgta az ajtót a jövő évi kampány az érdi közgyűlésre

_ALX3636

Rárúgta az ajtót a jövő évi kampány az érdi közgyűlésre

Soha nem látott szintre süllyedt az érdi közgyűlésen a Fidesz-KDNP.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Maratoni hosszúságúra sikeredett a csütörtöki közgyűlés, de sajnos nem emiatt vált emlékezetessé. A személyeskedésbe csapó sértegetés, a közönségesség valóban átlépett egy olyan határt, ami megengedhetetlen az érdi közéletben.

Az egész azzal kezdődött, hogy T. Mészáros András a közgyűlés első felében elragadtatta magát. Már akkor lógott a levegőben a feszültség, ami az ebédszünet után iszonyatos erővel robbant ki a képviselőkből.

Hogy mi volt az oka? Talán az, hogy elkezdődött a választási kampány, szűk egy év múlva újra önkormányzati képviselőket választanak. Ennek tudhatóan T. Mészáros hozta a szokott formáját, de a mindig higgadt Simó Károly is támadólag lépett a város vezetőivel szemben.

Csak olaj volt a tűzre, hogy Tetlák Örs alpolgármester felvette a kesztyűt, amikor a vita során kijelentette, hogy Simó Károly ostobaságot beszél.

„Te, meg a családod lopott már. Aki gazember, akkor is gazember, ha Tetláknak hívják” – dörgött a teremben T. Mészáros András hangja.

„A családomat ne emlegesse egy korrupt, tolvaj, gazember. Nem vagyok hajlandó ezt eltűrni” – kiabált vissza Tetlák Örs.

„Uraim, fejezzétek be! Itt és most legyen vége. Méltatlan a közgyűléshez” – mondta keserűen a közgyűlést vezető érdi polgármester, Csőzik László.

Végül négy óra előtt zárt üléssel folytatódott és fejeződött be a közgyűlés.

Aki pedig a közel 5 órásra nyúlt ülés minden egyes mozzanatára kíváncsi, itt lentebb tudja visszanézni.

 

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email