22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton itt a strandidő, de addig még százszor elázunk

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton itt a strandidő, de addig még százszor elázunk

Péntekig még esős időnk lesz, de hétvégén közel 30 fokos melegre számítsunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerdán erősen felhős, borús időre számíthatunk, sokfelé lehet eső, zápor, zivatar, utóbbit néhol felhőszakadás, jégeső és viharos szél kísérhet. A Dunántúlon az északnyugatira forduló szél egyre nagyobb területen megerősödik, többfelé viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 11 és 23 fok között alakul.

Csütörtökön is marad még a barátságtalan időjárás, főként a középső és keleti országrészben eshet. Zivatarokra viszont már nem kell számítani. Az északi-északkeleti szél többfelé élénk, nyugaton és északkeleten erős lesz. A délutáni órákban 12 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Még két napig ázunk, aztán kitör a nyár

Pénteken már többfelé számíthatunk többórás napsütésre, de helyenként kisebb eső, zápor átmenetileg még kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délutánra 17 és 26 fok közé melegszik a levegő. Bezzeg hétvégén már sok napsütésre van kilátás, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből csak néhol alakulhat ki átmenetileg kisebb zápor, esetleg gyenge zivatar. Kora nyárias időre, délutánonként 23-28 fokos maximumokra van kilátás.

Fotó: Pexels

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email