labda_foci_jpg_pixabay

Hahó, Érd: focizz délelőtt, szurkolj délután, bulizz este!

labda_foci_jpg_pixabay

Hahó, Érd: focizz délelőtt, szurkolj délután, bulizz este!

Első ízben rendez diákoknak foci vándorkupa-bajnokságot az Érdi Ifjúsági Önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Délelőtt válogató, délután döntő, este buli – dióhéjban ez az I. IFÖ Vándorkupa Bajnokság menetrendje. A május 19-ei, pénteki hagyományteremtő rendezvényt az IFÖ szervezi, de nagyon sok segítséget kapnak az Érdi VSE-től – tudtuk meg Hardi Levente Álmos diákpolgármestertől.

„A tesitanárok  támogatását is kértük mindhárom résztvevő iskolától, hogy minél több csapat legyen. Most úgy tűnik, még több jelentkezővel is számolhatunk, mint amennyit a kiírás engedélyez” – mondta Levente, hozzátéve: a foci láthatóan népszerű sportág a középiskolások körében.

A Gárdonyi, a Kós és a VMG három-három csapatot állíthat ki, ők mérkőznek majd meg egymással az Ercsi úti sporttelepen, péntek délelőtt 10 órától. A döntőre 16 órakor kerül majd sor, eredményt pedig 18.00-kor hirdetnek.

Ezután jöhet a buli Dj. Thomkával, este 9-ig, nemcsak a csapatoknak, hanem a szurkolóknak is, hiszen őket is várják az Ercsi úton.

Hogy lányok neveztek-e a focitornára, arról Levente nem tud, de ha pályára nem is állnak, a szurkolótábort bízvást erősíthetik. Aki tehát focizni nem, de szurkolni szeretne, látogasson ki május 19-én az Ercsi úti sporttelepre, biztassa a csapatát, aztán bulizzon egy jót az IFÖ-vel.

„Mindenkit szeretettel várunk, a rendezvény teljesen ingyenes” – tette hozzá Levente, aki úgy látja: a szervezőmunka összekovácsolta a az IFÖ csapatát, sokkal aktívabbak, mint kezdetben.

 

 

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email