Iparos utca, baleset, ütközés

Kerítést bontott egy Honda az Iparos utcában

Iparos utca, baleset, ütközés

Kerítést bontott egy Honda az Iparos utcában

Az autó egy családi ház udvarára tört be szombaton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem mindennapi látvány fogadta olvasónkat, Berzsenyi Anettet szombaton kora délután,  fél kettő körül az érdi Iparos utcában. Egy autó lógott ki a régi Eperke zöldséges melletti családi ház udvaráról. A fekete Honda vezetője eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett, és a kocsi a ház kerítését is lebontva tört be az udvarra.

Anett a helyszínen rendőröket, mentőket nem, csak két kedélyesen beszélgető idősebb férfit látott. Lapunk Csámpai Attilától, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől úgy tudja, a tűzoltók beavatkozására nem volt szükség a helyszínen.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól szerettük volna megtudni, hogy a balesetnek voltak-e sérültjei, az ügyben milyen jogcímen indított, ha indított eljárást a rendőrség.

Frissítés: egy idős asszony megsérült a balesetben

Válaszuk szerint a balesetet a sofőr figyelmetlensége okozhatta: a 74 éves férfi 71 éves feleségével  fél tizenkettő körül utazott a Bányász utca irányába, amikor rövid időre félreálltak az út szélén. Csakhogy a sofőr nem húzta be a kéziféket, így az autó gurulni kezdett a kerítés felé. Felesége igyekezett megakadályozni az ütközést, ám közben maga is megsérült, a jármű ugyanis átgurult az asszony lábán – az idős nőt kórházba is kellett szállítani.

Fotó: Berzsenyi Anett / Szöveg: Koncz Tamás

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email