20230427_111414

Tamás bácsi születésnapja helyett temetésre készül a család

20230427_111414

Tamás bácsi születésnapja helyett temetésre készül a család

Az érdi autóbaleset áldozata május elsején ünnepelte volna a 74. születésnapját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Néhány napja végleg elcsendesedett Tamás bácsi tárnoki háza. Kisautójával elindult Érdre, hogy bevásároljon, de balesetet szenvedett. Az idős férfi örökre elment, többé már nem tér haza. Udvarán ott parkol az összetört, öreg Suzuki, amivel az utolsó útjára indult. Ez emlékezteti az arra járókat a tragédiára. A szomszédok azóta sem tudnak napirendre térni az eset fölött.

„Tíz évvel ezelőtt maradt egyedül Tamás bácsi, akkor hunyt el a felesége, akivel szép életük volt. Sajnos egy súlyos betegség  elválasztotta őket egymástól. Azóta egyedül, csendesen élt, és ami vele történt, felfoghatatlan. Mindenki szerette őt, nagyon fog hiányozni” – mondta az ÉrdMostnak keserűen a tragikus sorsú, tárnoki férfi szomszédja. Aki úgy tudja, hogy Tamás bácsit gyakran látogatta a fia, szoros kapcsolatot ápoltak.

Baleset a Fehérvári úton

Mint azt az ÉrdMost megírta, hétfőn az Érd Arénánál hármas balesethez riasztották a mentőket és a rendőröket. A kis Suzuki vezetőjét már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt. Az első információk szerint Tamás bácsi vétlen volt a balesetben, a tragédiát más figyelmetlensége okozta.

Hétfőn este apró mécsesek lobogó lángja világította meg a kis utcát, számtalan ismerős gyújtott gyertyát a nagykapu tövében Tamás bácsi emlékére. Sokan virrasztottak is, közben felidézték, hogy mennyire szeretett horgászni a Tárnoki tónál. Amikor bőséges fogása volt, a szomszédokra is gondolt, olyankor akadt hal mindenkinek.

Lapunk az ügyben megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot.

„A baleset részleteivel kapcsolatban később adunk felvilágosítást”- válaszolta kérdéseinkre Berki Bianka szóvivő.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email