bilincs_ok

Takaró alá bújt a tolvaj, bilincsbe verték az érdi rendőrök – videó

bilincs_ok

Takaró alá bújt a tolvaj, bilincsbe verték az érdi rendőrök – videó

Feltört egy dzsipet, majd ellopott egy hátizsákot, három nap múlva lebukott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hetvennégy óra alatt azonosították, majd bilincsbe verték az érdi zsaruk azt a férfit, aki feltört egy parkoló autót, aztán meglopott egy recepcióst Törökbálinton. Március 31-én egy érdi asszony kétségbeesve hívta a rendőröket, miután észrevette, hogy törökbálinti munkahelyéről valaki ellopta hátizsákját, benne mindenével – személyes iratok, bankkártya, pénz, telefon.

A rendőrök digitális nyomok után kutattak, és találtak is fénykép-, illetve kamerafelvételeket. Ezekből kiderült, hogy ugyanaz a férfi mielőtt ellopta volna a nő holmiját, a közeli parkolóban feltört egy terepjárót. Hiába kutatott értékek után, csak egy könyvet talált, amire nem volt szüksége. Ezután tért be szerencsét próbálni az érdi asszony munkahelyére.

A rendőrök három nappal később már nevet is társítottak az archoz. A férfi felkutatásához szükségük volt még néhány napra, de április 11-én hajnalban elkapták a 30 éves budapesti férfit.

C. Dávid a pesterzsébeti lakás egyik szobájának sarkában, a tévészekrény mögé rejtőzve kucorgott, azt hitte, a magára terített takaró alatt nem veszik észre – adta hírül a police.hu. A férfi próbált ugyan ellenállni, de esélye sem volt, megbilincselve állították elő. Kihallgatásán nem tett vallomást. Kiderült, a férfit a bíróság 3 év 6 hónap időtartamra jogerősen eltiltotta a járművezetéstől, ez az időszak pedig még nem telt le. Mivel a bűncselekmények elkövetésekor egy svájci rendszámú kocsival közlekedett, ezért is felelnie kell.

Fotónk illusztráció (forrás: ÉrdMost archív)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email