kiállítás-1024x766-jpg-adamkata

Agytorna a képkiállításon, rendhagyó módon lepték meg az érdieket

kiállítás-1024x766-jpg-adamkata

Agytorna a képkiállításon, rendhagyó módon lepték meg az érdieket

A nézők a helyszínen adhattak címet a festményeknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyitott szemmel címmel rendezett kiállítást a Képzőművészek Érdi Közössége a Poly-Art és az Érdi IRKA tagjainak közreműködésével.

A látogatók mintegy húsz alkotó negyven festményét tekinthetik meg a Parkvárosi Közösségi Házban május 18-ig.

„Mindenki olyan képet hozhatott, amilyet szeretett volna. Csak az alkotó nevét és egy számot tüntettünk fel a festmények alatt, a címadást a nézőre bíztuk” – mondta az ÉrdMostnak Nimsz Terézia, a KÉK elnöke.

Amelyik kép megragadja a látogatót, annak címet adhat egy direkt e célra nyitott füzetbe. Terézia maga is több alkotást hozott a tárlatra, volt, amelyiknek ő sem adott címet.

„Kíváncsiak vagyunk, kiben mit indítanak el a festmények” – tette hozzá Nimsz Terézia, aki elmondta azt is: amellett, hogy a nagyközönségnek  megmutatják az alkotásokat, azt is fontosnak tartják, hogy a KÉK tagjai megismerkedjenek egymás műveivel.

A megnyitó házigazdája Daróci Lajosné Márta, az IRKA elnöke volt. Gregus László, a Szövetség Érdért képviselőcsoport tagja, valamint Nagy-Rakita Melinda és Labant Lehel verset mondott, az Ama Latina együttes pedig zenélt – így több művészeti ág is képviseltette magát a rendezvényen.

 

 

Fotó: Ádám Kata

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email