22_03_29_erdmost_nincskep

Örömtáncra várják az érdieket szombaton a Magyarok Vásárán

22_03_29_erdmost_nincskep

Örömtáncra várják az érdieket szombaton a Magyarok Vásárán

Itt a jó alkalom, hogy megvásároljuk a húsvéti sonkát, a sajtot, illetve a gyerekek és a locsolók ajándékait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 1-jén ismét lesz Magyarok Érdi Vására a főtéren, kizárólag magyar termékekkel.

Mint Venczel Ilona, a vásár szervezője az ÉrdFM 101.3-nak elmondta, négy alkalmat terveznek idén, és ezt az elsőt direkt a húsvéthoz legközelebb eső időpontra tették.

„Nyolcvanöt árus jelentkezett, persze, az idő befolyásolhatja a vásár méretét. Húsárú, sajt, kenyér most is lesz, ahogy azt eddig megszokhattuk. A fő célunk, hogy magyar áruk érkezzenek magyar készítőktől” – hangsúlyozta a szervező.

Aki megéhezik, a főtéren kenyérlángost és kürtős kalácsot is vásárolhat, és készülnek műsorral, kísérő programokkal is. Helyiek lépnek fel – többek közt óvodások, kedves tavaszköszöntővel, Szigeti Eszter énekel, és bukovinai dalokat is hallhatunk majd. Lesz egy újdonság is, az örömtánc, amihez a látogatók is csatlakozhatnak.

„Két új kézműves is bemutatkozik: egyikük lencsibabákat, másikuk üvegmozaikot készít. Egy festőművész is ellátogat hozzánk, aki nemcsak árusítja a képeit, hanem a helyszínen is festeni fog” – zárta szavait Ilona.

Facebook-oldalukon a szervezők arra figyelmeztetnek: ha nagyon rossz lesz az idő, a vásár korábban zár majd, érdemes tehát idejekorán kilátogatni Érd főterére.

Hallgassa meg az ÉrdFM 101.3 interjúját Venczel Ilonával:

Fotók: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email