labda_foci_jpg_pixabay

Nagyot mentett hátrányból az Érdi VSE a labdarúgó NB III-ban

labda_foci_jpg_pixabay

Nagyot mentett hátrányból az Érdi VSE a labdarúgó NB III-ban

A meccs végére kisütött a nap, Pintér idegenben pontot érő góllal egyenlített.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A III. Kerületi TVE vendégeként lépett pályára a hatodik helyen álló Érdi VSE. Csapatunk a találkozó előtt mindössze két ponttal állt a házigazdák mögött, vagyis érdi győzelem esetén helyet cserélt volna egymással a két csapat a tabellán.

A mérkőzés első gólját a hetedik percben a III. Kerületi TVE játékosa, Elek Bence szerezte. Azonban a csapatunkat nem nagyon zavarta meg, hogy hátrányba került, ugyanis a 11. percben már ki is egyenlített Pintér Nikolasz találatával. Ez maradt a végeredmény, hiszen a folytatásban már nem esett több gól.

Férfi labdarúgó NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
III. Kerületi TVE – Érdi VSE 1-1 (1-1)
Érdi gól: Pintér 14. perc

„Elégedett vagyok a megszerzett ponttal, tekintve hogy voltak hiányzóink, és nem mindenki a megszokott helyen játszott. Volt, amin javítani kell, levonni a tanulságokat, és játékban picit előre lépni. Ami pozitív, hogy egy telt házas rangadó hangulatú mérkőzést játszottunk, ami plusz motiváció volt a srácoknak”

– nyilatkozta Ebedli Zoltán, az Érdi VSE edzője a mérkőzést követően.

Az Érdi VSE legközelebb szerdán 16 órától, a Puskás Akadémia II. ellen szerepel, hazai pályán.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email