velenceiutCSL_230327

Förgeteg kapta le a pékség tetejét, megbénult a Velencei út

velenceiutCSL_230327

Förgeteg kapta le a pékség tetejét, megbénult a Velencei út

Letépte az orkán a villanyvezetéket is, lezárták az utat az Arénától az Elnök utcáig.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az orkánerejű szél lefújta a Duraku Pékség teljes tetőzetét rá a villanypóznára a Velencei úton. Személyi sérülés szerencsére nem történt. (Frissítés: Munkatársaim tájékoztattak, hogy egy kisfiú könnyebb sérülést szenvedett sajnos, de nem kellett, hogy elvigye a mentő.) Áramszünet van. Kerüljék el a helyszínt. Tűzoltók, rendőrök, ELMŰ kinn, dolgoznak. Vigyázzanak, hatalmas a szél! Ha valahol, elkél a segítség, szóljanak, jelezzék!” – tájékoztatta az érdieket Csőzik László polgármester a közösségi oldalán.

Az ÉrdMost munkatársa is kint járt a helyszínen. Azt tanácsoljuk a városközpont felől érkezőknek, ne próbálják a Hivatalnok utcán át megközelíteni a Szent István hidat, hiszen a Hivatalnok utolsó szakasza zsákutca. A hídra a kőkerítés miatt nem lehet ráhajtani, ezért minden autónak vissza kell fordulnia.

Este hat óra körül a híd felé hajtó, majd visszaforduló autók miatt jelentős torlódás alakult ki a Hivatalnok felső szakaszán.

A jelzőlámpák a Szabadság téren sem égnek.

Az érdi tűzoltóságtól próbáltunk további információt szerezni, de az ügyeletes nem tudott felvilágosítást adni, mivel – mint mondta – folyamatosan csörögnek a telefonok, és a kollégái kárelhárítási munkálatokat végeznek, kidőlt, veszélyes fákat vágnak ki.

Hogy milyen károkat okozott a szélvihar Érden, arról kedden részletesen beszámolunk.

 

 

 

Kiemelt fotó: Csőzik László közösségi oldala, belső fotók: Ádám Katalin,

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email