20230325_111854

Kockából épült csodák lepték el a múzeumot – videó

20230325_111854

Kockából épült csodák lepték el a múzeumot – videó

Ezen a hétvégén Lego-kiállítás várja az érdeklődőket a Magyar Földrajzi Múzem emeletén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Brickmasons legóalkotó klub tagjai különleges világba kalauzolnak el hétvégén, a Magyar Földrajzi Múzeum tetőterében. Az egyedi építésű darabokat többezer kocka felhasználásával készítették el, így értékes anyaggal találkozhat az, aki él a lehetőséggel és ellátogat a kiállításra – hangsúloyzta Kolek Tamás, a klub elnöke.

Rengeteg témában készültek a kockacsodák, van itt Ninjago-tól kezdve egészen a második világháborús témát feldolgozó alkotáson keresztül minden, így gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt nagy élményt jelent a hétvégi program.

A klub tizenkét tagja állította ki a legjobb alkotásait, de ezen kívül van egy junior program is, amelynek keretében a helyi 14 év alatti építőket hívták meg, így ők is lehetőséget kaptak. Ezeket az alkotásokat a klub tagjai és a látogatók is értékelhetik és a legjobbnak ítélt alkotó szakmai díjban részesül.

A kiállítás vasárnap 10 és 18 óra között még megtekinthető, részletek ITT.

A kiállításon nagy szerepet kaptak a legkülönfélébb járművek is. Ezek közül egy teljesen egyedi építésű, motorizált kamiont közelebbről megnéztünk, amelyet az alábbi videóban mutatunk be.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email