Tusculanum bál

A tanárok is táncra perdültek a Gárdonyi bálján

Tusculanum bál

A tanárok is táncra perdültek a Gárdonyi bálján

Rengetegen jöttek el az iskola jótékonysági rendezvényére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Teltházzal zajlott szombat este a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium jótékonysági bálja, ünneplőbe öltözött szülők százai figyelték megilletődötten a gyerekek táncbemutatóit. A legalább 160 fős részvételt magyarázhatja a kétéves kihagyás is. „2011-ben kezdtük feleleveníteni régi szokásunkat, az iskolai Tusculanum Alapítvány által rendezett bált, és csak a Covid-járvány miatt függesztettük fel az ünneplést” – mondta az Érd Most-nak Pintérné Bernyó Piroska, az iskola igazgatónője.

A Tusculanum Alapítvány báljai mindig jótékonysági programok, így az idei rendezvény jegybevételeit is hasznos célra: az iskola kerti bútorzatára, szaletlik telepítésére költi az intézmény. A kerti bútorokon jó időben akár kinti órákat is lehetne tartani – magyarázta Bernyó Piroska.

Az idei bál háziasszonya Fábián Anita színésznő volt, akinek szívügye az iskola fejlesztése, hiszen lánya, Lili is a Gárdonyiba jár. Fábián Anita nagy lelkesedéssel biztatta szórakozásra, evésre-ivásra a publikumot , igaz, azt is hangsúlyozta, hogy a büfé kínálata nem ingyenes, annak bevétele az intézményt segíti.

Tusculanum alapítványi bál

A rendezvényre többek között eljött Szűcs Gábor, Érd alpolgármestere, Nogula Tamás alezredes, a városi rendőrkapitányság vezetője és Macsotay Tibor, a helyi polgárőr egyesület elnöke is.

A nyitótáncot – a kicsik palotását – páros és csoportos fellépések követték, sőt, a tanárok is előadtak egy koreográfiát. A jótékonysági buli és bál egészen hajnali háromig tartott.

Szöveg és kép: Koncz Tamás

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email