Visszavágtak az érdi sakkozók

Revánsot vettek az érdi Horváth Péter sakkozói

Visszavágtak az érdi sakkozók

Revánsot vettek az érdi Horváth Péter sakkozói

A városi sportegyesület sakkozói győzelemmel vágtak vissza a biatorbágyiaknak az őszi vereségért.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Volt okuk örömre a Horváth Péter szakosztályvezető által irányított sakkozóknak a Pest Megyei bajnokságban. Az Érdi VSE 6-4-re felülmúlta a Viadukt Biatorbágyot a Szuper csoportban, mellyel sikerült kiköszörülni a két fél legutóbbi találkozásakor esett érdi csorbát.

„Fűtött a visszavágás vágya, hiszen ősszel kikaptunk a biatorbágyi vendégjátékunk alkalmával” – kezdte beszámolóját Horváth Péter.

„80 perc játék után Gaál Zoltán mattadása révén megszereztük a vezetést. Pápai János döntetlenje egy ideig megtartotta az egypontos előnyt, de egy órával később a vendégek fordítani tudtak és már ők vezettek. Mégsem örülhettek sokáig, mert ekkor beindult az ‘érdi henger’, Vendég Balázs, Sinka Csaba és Szilágyi Sámuel is győzött, majd a saját döntetlenem 5-3-ra alakította az állást. A vendégek harcoltak, hogy elérjék a döntetlent, de végül Varga József győzelme ezt megakadályozta” – avatta be a részletekbe az ÉrdMost.hu olvasóit Horváth Péter sakkozó, egyben az Érdi VSE Sakk Szakosztályának vezetője.

A végeredmény:
Érdi VSE – Viadukt Biatorbágy  6-4

Fotó: Érdi VSE Sakk Szakosztály

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email