diosd_jpg_police.hu

A diósdi rém bedrogozva ölte meg a jótevőjét és annak barátját

diosd_jpg_police.hu

A diósdi rém bedrogozva ölte meg a jótevőjét és annak barátját

19 év börtönt kapott a férfi, aki fejszével verte agyon a házigazdát és barátját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A diósdi kettős gyilkost, Z. Józsefet különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt 19 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék.

A történet 2019 őszén kezdődött, amikor egy férfi befogadta a diósdi házába két ismerősét. Gyakran együtt ittak, olyankor állandóan vitatkoztak,  összevesztek.

Három éve, április 23-án aztán elszabadult a pokol. Z. József amfetamint fogyasztott, majd torokfájás miatt felkereste háziorvosát. Otthon a barátai jól érezték magukat, ittak, zenét hallgattak, majd aludni tértek.

A vádlott ismét kábítószert fogyasztott, majd leült a számítógép elé játszani. Hogy előtte mi történt, az máig nem tiszta, de a játék közben elhatározta, hogy megöli lakótársait. Behozta az udvarról a fejszét, amellyel előbb a ház tulajdonosával, majd a másik sértettel végzett.

Z. József ezután az édesapját értesítette a történtekről, aztán egy közeli benzinkútnál alkoholt és ennivalót vett. Csak azután, hogy visszatért a házba, értesítette a mentőket és a rendőrséget. A  diszpécsernek azt mondta, hogy a lakótársai leütötték, bántalmazták és megerőszakolták.

A Budapest Környéki Törvényszék a kettős gyilkost 19 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ítélet nem jogerős, bár az ügyész elfogadta azt, de a vádlott és védője fellebbezést nyújtott be ellene.

Fotó: Pixabay/illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email