Aranyérmesek az érdi korcsolyázók

Aranyérmes az érdi szinkronkoricsapat

Aranyérmesek az érdi korcsolyázók

Aranyérmes az érdi szinkronkoricsapat

Megnyerték az érdi szinkronkorcsolyázók az UTE Synchro Cup prejuvenile versenyszámát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pályafutásuk eddigi legjobb eredményét érték el a BudaSkate SE érdi csoportjának növendékei az UTE Synchro Cup-on. A Mátyásföldi Jégcsarnokban rendezett nemzetközi eseményen a prejuvenile (11 év alattiak) mezőnyében nem találtak legyőzőre Tóth Márta tanítványai. A tizenkétfős csapat korábban még nem nyert ilyen rangos versenyt.

Az érdiek mixed age (vegyes korosztály) kategóriájú csapata épphogy lemaradva a negyedik helyről ötödikként zárták az UTE által szervezett korcsolyaversenyt.

„Ezúton is gratulálok a csapatok tagjainak az elért eredményekhez, mivel annak ellenére sikerült ilyen szépen helytállniuk, hogy a verseny előtt két héttel technikai okokból átmenetileg bezárt az Érdi Jégcsarnok, így rendkívüli körülmények között kellett felkészülni a versenyre a véghajrában. Az idősebb korosztályban, a holland és szerb csapatokat is felvonultató mezőnyben, mindössze 0.48 ponttal maradtunk el a 4. helytől” – nyilatkozta az ÉrdMost.hu-nak a versenyt követően Tóth Márta szinkronkorcslya edző.
Egy hónap múlva hazai közönség előtt, az Érdi Jégcsarnokban versenyeznek az érdi korcsolyázók, amire már most is gőzerővel készülnek.

Fotó: Tóth Márta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email