érdipiac_jpg_erdmost

Igazi kincseket kínál Érden a tavaszi zsibvásár

érdipiac_jpg_erdmost

Igazi kincseket kínál Érden a tavaszi zsibvásár

Március 11-én, szombaton ismét bolhapiac, aki árusítani szeretne, már most regisztrálhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sokunknak ismerős az az érzés, amikor otthon megakad a szemünk egy-egy rég nem használt tárgyon, és belegondolunk, vajon minek is őrizgetjük… Aztán a polcokról dobozokba, onnan a kamrába kerülnek, holott tudjuk, hogy soha nem fogjuk elővenni őket. Pedig ami nekünk használaton kívüli holmi, másnak igazi kincset érhet.

Most ezek a tárgyaink új gazdára lelhetnek: ismét megnyitja kapuit az érdi bolhapiac, amit tavaly három ízben rendeztek meg, nagy sikerrel. A nagy népszerűségnek örvendő bolhapiacokon mintegy  50 árus számtalan portékája talált vevőre.

Az idei első zsibvásárt március 11-én, 8-13 óráig rendezi meg az Érd városgazda intézménye. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél előbb helyet foglalni az eladni vágyóknak, ugyanis 11-én már csak a le nem foglalt helyekre lehet bekerülni, érkezési sorrendben.

Helyfoglalás: 06306644623
piac@ekfi.hu

 

Egy 15 négyzetméteres „placcot” 2200 forintért foglalhatunk le.

A zsibvásáron tilos jövedéki termékeket, élelmiszert, drogot, alkoholt, gyógyszert, fegyvert, petárdát, vegyszert, szemérmet sértő filmeket és tárgyakat, valamint veszélyes anyagokat árusítani.

A márciusi zsibvásárt követően legközelebb várhatóan nyár közepén lesz lehetőség újból a piacot garázsvásárrá alakítani, érdemes hát kihasználni a lehetőséget.

Március végétől igazi tavaszi hangulat köszönt be az érdi piacra: a palántáké és a virágoké lesz a főszerep. A piac minden árusítóhelye széles választékkal várja majd a kertjüket, konyhakertjüket, erkélyüket zöldíteni kívánók érkezését.

 

 

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email