lengyelpeterplakat2_230201

Hol tart ma Magyarország? Plakátkiállítás Érden

lengyelpeterplakat2_230201

Hol tart ma Magyarország? Plakátkiállítás Érden

A zsákutca jelzését szimbolizáló T alakban helyezett ki plakátokat a Momentum az Európa sétányon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Donáth Anna EP-képviselő arcával fémjelzett utcai „igazságkiállítást” szervezett a Momentum: a plakátok Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Komló, Pécs, Zalaegerszeg Baja és Szeged után két héten keresztül láthatók Érden is, az Európa sétányon – és városunkkal párhuzamosan Dunújvárosban és Budaörsön is.

Mint Lengyel Péter momentumos önkormányzati képviselő az ÉrdMostnak hangsúlyozta:  egyik legfontosabb felelősségük és kötelességük, hogy az igazságról tájékoztassák az embereket, hiszen egy olyan kormány van ma hatalmon, amelyik tizenkét évnyi rossz kormányzással és hazudozással súlyos megélhetési válságba sodorta Magyarországot.

A plakátokat kedd este helyezték ki. Lengyel Péter elmondta: azóta többen megálltak előttük, és akikkel beszélt, azok egyetértettek a plakátok tartalmával.

„Az emberek látják: ha nem tudjuk áttörni a sokmilliárdos hazugsághengert, ami a közmédiában van, csak így tudjuk felhívni a figyelmet a plakátok tartalmára” – hangsúlyozta.

„A kampány ősszel indult, tehát a plakátokon látható adatok változtak – hiszen azóta a helyzet tovább romlott. Hogy mást ne mondjak, a napokban jött a hír, hogy Magyarország Európa legkorruptabb országa lett” – emelte ki Lengyel Péter, hozzátéve: a plakátokat azért T alakban helyezték ki, hogy ezzel is utaljanak arra: az országot zsákutcába vezették.

Fotók: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email