tarnoki1_230111

A héten befejeződik a Tárnoki út aszfaltozása

tarnoki1_230111

A héten befejeződik a Tárnoki út aszfaltozása

Az utómunkálatok tovább tartanak, de már nem kell teljes útzárra számítanunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lesznek még utómunkálatok – szegélyigazítás, az autóbeállók helyreállítása -, de az aszfaltréteg a Tárnoki út minden szakaszára felkerül január végéig – tudta meg az ÉrdFM 101.3 László Ferenctől, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjétől.

Kiderült: ma a Szent István utcától a János utcáig építik a Tárnoki utat; holnap, azaz kedden a Szent István utcától a János utcáig várható a Tárnoki lezárása. Ez legfeljebb 150-200 méteres szakaszokat érint, és a lezárás addig tart csak, amíg az aszfalt meg nem szilárdul.

„Szerdán az Imre utcától a Riminyáki útig tartó rész burkolását fejezik be. Ha műszaki gondok és az időjárás nem hátráltatja a munkát, akkor a hét második felében már nem lesz szükség teljes útzárra” – folytatta László Ferenc.

„A forgalmi rendben továbbra is változásokra lehet számítani, hiszen az utómunkálatok miatt a helyszínen lesznek a gépek, illetve a munkások. Vigyázzunk egymásra, az ott dolgozókra. Közös érdekünk, hogy a felújítás mihamarabb befejeződjön, és a borzalmas állapotban lévő Tárnoki út megújuljon” – zárta szavait a kommunikációs vezető.

A László Ferenccel készített beszélgetést itt hallgathatják meg:

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email