szephaz_jpg_pixabay

Szavazzon Érd legjeire!

szephaz_jpg_pixabay

Szavazzon Érd legjeire!

Hamarosan kiderül, kié a legszerethetőbb vállalkozás, hol vásárolunk a legszívesebben és melyik új építésű ház a legszebb a városban?

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Médiacentrum, az önkormányzattal és az Érdi Ipartestülettel közösen újra elindítja az „Érd Város Legjei” szavazást. Érden csaknem 13 ezer vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket. Az érdi székhellyel rendelkező és itt is működő vállalkozások közül keressük a legkedveltebb vendéglátóhelyet, a legkedveltebb kereskedőt és a legkedveltebb szolgáltatót.

Keressük továbbá az év legszebb lakóházait is, amelyek 2022-ben kapták meg a használatbavételi engedélyt. A javaslatokat a szavazas@erdmediacentrum.hu címre lehet küldeni. Kérjük, hogy az üzenet tárgyában szerepeljen a megfelelő kategória elnevezése: VENDÉGLÁTÓ, KERESKEDŐ vagy SZOLGÁLTATÓ, az üzenetben pedig a hely vagy vállalkozás pontos megnevezése, esetleg székhelye,
pontos címe.


A legszebb saját épületekre (lakóépület) leadott javaslatokat ÉPÜLET tárggyal küldjék a fenti email címre, az üzenetben legyen benne az épület pontos címe. Kérjük, hogy az üzenethez mellékeljenek legalább 3 fotót is az épületről.

A beérkezett javaslatok alapján 2023. január 20-án elindítjuk a közönségszavazást az Érd Most internetes oldalon. Eredményhirdetés várhatóan február első felében lesz, ünnepélyes keretek között. A legszebb portákat az Ipartestület és a Médiacentrum érdi építészekkel közösen bírálja el,
minden esetben elismerő oklevél jár a díjazottaknak, akikkel az Érdi Újság, az Érd FM 101.3 és az ÉrdMost internetes lap is interjút készít.

Az Érd és Környéke Ipartestület vállalkozói érdekképviselet eredetileg a mikro- és kisvállalkozók segítésére jött létre, de az utóbbi években már egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is.

Jelenleg Érden majd’ 13 ezer vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket. A virilista hagyományt 1996-ban, az országban elsőként Sopronban élesztette újjá a Kereskedelmi és Iparkamara, így kívánta megköszönni a legnagyobb adózóknak, hogy kiemelkedően veszik ki részüket a közterhek viseléséből.

A hagyomány azóta is virul, és városunkban is rendszeresen köszöntik a helyi vállalkozókat, akik igaz; többnyire kis- és középvállalkozók, de nagyban hozzájárulnak Érd bevételeihez azzal, hogy helyben vállalkoznak.

Fotók: Pixabay/illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email