kivalo_sportolok_jo

Hamarosan kiderül, ki lesz Érd Kiváló Sportolója

kivalo_sportolok_jo

Hamarosan kiderül, ki lesz Érd Kiváló Sportolója

Az önkormányzat még egy hétig várja a jelöléseket az Érd Kiváló Sportolója és Érd Kiváló Sportcsapata Díjra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj adományozásával azoknak az érdi általános és középiskolás tanulóknak, valamint az érdi sportszervezetek általános és középiskolás korú sportolóinak adható, akik kiemelkedő sportteljesítményükkel öregbítették Érd Megyei Jogú Város hírnevét.

Az Érd Kiváló Sportolója Díj azoknak a diákoknak adományozható, akik egyéni, vagy csapatsportágban országos diákolimpián vagy országos bajnokságon 1. helyezést értek el, vagy válogatott kerettagok.

Az Érd Kiváló Sportcsapat Díj pedig azoknak a csapatoknak adományozható, akik a szakszövetség által kiírt csapatsportágban országos diákolimpia országos döntőjén 1-3. helyezést értek el, vagy országos bajnokságon 1-3. helyezést értek el.

Fontos tudnivaló, hogy bárki nem jelölhet, kizárólag a köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői tehetnek javaslatot a díjazottakra. És ők is  csupán egy személyt és egy csapatot ajánlhatnak. A felterjesztéshez az elért eredményekről, a válogatottságról a sportág országos szakszövetségének, illetve a Magyar Diáksport Szövetségnek az igazolása szükséges. Az elismerés adományozásáról Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Sport Bizottság dönt.

A javaslatokat Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata Sport Bizottságának címezve, a Polgármesteri Hivatal Humán-szolgáltatási Főosztályán (2030 Érd, Budai út 8.) kell benyújtani.

Bővebb információt Fazekas-Verba Szabolcs sportreferens ad a 06/23/522-300/216 telefonszámon vagy a fazekas-verba.szabolcs@erd.hu e-mail címen.

A jelölések benyújtás határideje: 2023. január 9-e.

fotó: ÉrdMost/archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email