Gulyás Panna Ilona - A113 (1)

Járgányt terveztek Érden a Mikulásnak

Gulyás Panna Ilona - A113 (1)

Járgányt terveztek Érden a Mikulásnak

Véget ért a „Tervezz járgányt a Mikulásnak” rajzpályázat, amelyet az Érd Médiacentrum írt ki gyerekeknek. Jobbnál jobb pályamunkák érkeztek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nehéz helyzetben volt a zsűri, hiszen a Médiacentrum pályázatára összesen 79 pályamunka érkezett. Volt közöttük futurisztikus, utópisztikus és olyan is, amelyik egyszerűen csak szép. Kéri Mihály, Érd Munkácsy-díjas festője, Paróczy Pálma, a fődíjat felajánló AVL kommunikációs munkatársa, valamint Ölvedi Réka, az Érd FM népszerű műsorvezetője hosszú órákat vitázott, amíg kialakították a végeredményt.

A legfőbb gond az volt, hogy a pályázók többsége nem vette elég komolyan a kiírás szövegét, és nem tervezett környezetbarát, fenntartható, mégis szélvészgyors járgányt a mikulásnak, hanem csupán lerajzolta a mikulást munka közben. Persze ezek között is rengeteg csodálatos és esztétikus rajz volt, amelyet bármelyikünk szívesen kitenne a nappalijába.

Külön öröm, hogy az Érd Most felületén több ezren szavaztak a rajzokra, így a közönségdíjasoknál is nagy volt a verseny.

Végül a következő eredmény született.

A fődíjat, a Samsung S7-es tabletet Gulyás Panna Ilona (8 éves) nyerte. (Az ő alkotását láthatják a címlapon.)

A második Schüszler Tímea (12),

míg a harmadik Pásztor Emília (11) lett. A díjazottak egy könyvcsomagot kapnak.

A közönség díját (762 szavazattal) Bifkovics Mia kapja, az ő jutalma egy hordozható okos nyomtató.

A zsűri különdíját Majoros Ábel (11) kapja, aki beküldött pályamunkájával a kiíró elképzeléseit a leginkább megvalósította.

 

A versenyen részvevő összes pályázó névre szóló oklevelet kap az Érd Médiacentrumtól.

Aki pedig az összes pályaművet szeretné megnézni, az ITT megteheti.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email