garazsvasar2EU_220812

Adventi zsibvásár lesz a piacon, várják az árusokat

garazsvasar2EU_220812

Adventi zsibvásár lesz a piacon, várják az árusokat

A két nagy sikerű garázsvásár után december 10-én, azaz szombaton ismét megrendezik a bolhapiacot a Széles utcában. Még vannak szabad árusítóhelyek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harmadik alkalommal rendez zsibvásárt az önkormányzat piacot fenntartó intézménye. Az előző két rendezvény sikeres volt mind az árusok, mind a vásárlók körében, hiszen számtalan holmi talált új gazdára.
Szombaton, azaz december 10-én lesz adventi zsibvásár, még  25 árusítóhely kiadó. Csupán 2200 forintért egész napra kibérelhetünk egy 15 négyzetméteres placcot, ahova beállhatunk az autónkkal, és kipakolhatjuk a portékánkat. De aki akar, az akár a kocsiból is árusíthat
–  tudtuk meg Grabovszky Ildikótól, az ÉKFI üzemeletetési ágazatvezetőjétől. Helyet foglalni lehet, de nem kötelező, aki biztosra akar menni, a piac@ekfi.hu címre írjon. Aki nem regisztrál, az az érkezés sorrendjében jut helyhez.
Az árusítóknak az alábbi szabályokat be kell tartaniuk:
  • új és kereskedelmi mennyiségű áru árusítása szigorúan tilos;
  • nem szabad dohányárut, italt értékesíteni,
  • továbbá élelmiszert, kozmetikai terméket, vegyi árut, nemesfémet és az abból készült ékszert, gyógyszert, étrend-kiegészítőket, szexuális termékeket, fegyvert, lőszert, pirotechnikai terméket, gázsprayt sem.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email