viragpixabay_221130

Virágosításra nyert pénzből szépülhet a Bolyai suliudvara

viragpixabay_221130

Virágosításra nyert pénzből szépülhet a Bolyai suliudvara

Összefogott Érd: meglepően sokan, 2030-an szavaztak bolyais 4/a osztály terveire.  

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harmadik helyen végzett az érdi iskola negyedikes kéttannyelvű osztálya a Cetelem Zöldsuli pályázatán, amelyben  az iskolaudvar szépítésére nyújtott be az elképzeléseit. Videofilmet készítettek, részletesen megtervezték és leírták, hogy milyen virágokat, növényeket szeretnének telepíteni.

„A szavazáson a harmadik helyen végeztünk, ami óriási jelentőségű, hiszen a pályázati forrásból virágosítani tudjuk az Alsó és az Erzsébet utcai udvarunkat is” – hangsúlyozta az ÉrdFM 101.3-nak Baranyi Teréz intézményvezető.

Közösségi oldalán kedden Csőzik László polgármester is buzdította az érdieket a voksolásra, aminek meg is lett az eredménye:

Dagad a keblem, hogy ennyire megmozdult a város! Érd végül bronzérmes lett, így gratulálok a Bolyai 4.a osztályosainak, nemkülönben a szuper lelkes pedagógusaiknak és szüleiknek! Este indult a véghajrá, és a sok-sok megosztás és buzdítás hatására a 9.-ről fel is küzdöttük magunkat a 3. helyre az 55 csapat közül. Hála Önöknek, Nektek! 900 szavazatról indultunk akkor, és a lenti célfotómnál kis híján épp a számunkra mágikus 2030-as számnál, Érd postai irányítószámánál szakítottuk át a célszalagot. Bebizonyítottuk, ha összefog a város egy jó cél érdekében, el lehet érni nagy dolgokat! Köszönöm, Érd!

A hivatalos eredményeket a Cetelem Zöldsuli még nem tette közzé, így a nyeremény pontos összegéről, illetve az átadás részleteiről nincs tudomásunk.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email