Itt követhetik Érd polgárai az önkormányzat mai közgyűlését

Sűrű program, parázs viták, szavazás papírforma szerint - ahogy az lenni szokott?

A november 24-én, csütörtökön 10 órakor kezdődő nyilvános ülés helyszíne a Polgárok Háza Díszterme (Érd, Alsó utca 3.). Az ülést élőben itt követhetik.

A napirendi pontok közt szerepel többek között településrészi önkormányzat létrehozása, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentés. A városatyák meghallgatják az érdi köznevelési intézmények – óvodák, iskolák – előző tanévi munkájáról szóló beszámolókat.

Döntenek a Polgármesteri Hivatalban történő igazgatási szünet elrendeléséről, az Érd Médiacentrum Közhasznú Nonprofit kft-vel megkötött vállalkozási szerződés módosításáról, az Érdi Sport Kft. tavalyi egyszerűsített éves beszámolójának elfogadásáról.

Módosítani tervezik az önkormányzat 2022. évi költségvetését, a civil szervezetek önkormányzati támogatását, a Helyi Építési Szabályzatot, a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokat. Terítékre kerül a helyi autóbuszos személyszállítás ellátására kiírt pályázati eljárás eredménye, a fogorvosi feladat-ellátási szerződés megújítása.

Módosul a Szepes Gyula Művelődési Központ alapító okirata, a Szociális Gondozó Központ alapító okirata, továbbá döntés várható a mentőtiszti autó 2023. évi működtetéséről.

Szóval izgalmas napnak nézünk elébe.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink