fegyveresrablaspolice3_221111

Fegyverrel támadtak a játszótéren egy fiatalemberre

fegyveresrablaspolice3_221111

Fegyverrel támadtak a játszótéren egy fiatalemberre

"Most pakolni fogtok" - ezekkel a szavakkal fogott fegyvert két férfi egy tizenévesre és társaira egy battai játszótéren.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Befejezték az érdi rendőrök két férfi büntetőügyét, akik egy százhalombattai játszótéren támadtak áldozataikra.

Egy nyári estén történt a krimibe illő eset. Egy tizenkilenc éves srác az ismerőseivel beszélgetett az egyik játszótéren, amikor is két ismeretlen lépett hozzájuk.

 

Egyikük elővett egy fegyvert, rájuk fogta és közölte: „Most pakolni fogtok!”

Ám „pakolás” helyett a tizenkilenc éves fiú ráfogott a támadó kezére, és megpróbálta kicsavarni belőle a fegyvert – ami sikerült is neki. Miközben a földre estek, dulakodtak, ütés is érte a fiatalembert. A támadói – csakúgy, mint az ismerősei – elfutottak a helyszínről. A srác ekkor vette észre, hogy eltűnt a többszázezer forint értékű mobiltelefonja.

Szerencsére kihívták a rendőrséget, és az érdi zsaruk adatgyűjtése rekord idő alatt eredményt hozott:  az egyik támadót, a 20 éves V. Dezsőt már másnap elfogták Érden, 17 éves társát néhány órával később állították elő.

 

 

A fiatalkorú beismerte a bűncselekmény elkövetését, V. Dezső azonban állította: nem úgy történt az esemény, ahogy a gyanúsításban szerepelt.

A fegyvert lefoglalták a rendőrök, a szakértői vélemény szerint gáz- és riasztófegyverről volt szó. A  mobiltelefont a fiatalkorú elkövetőnél megtalálták és szintén lefoglalták.

Az Érdi Rendőrkapitányság a 17 éves fiú ellen fegyveres rablás bűntette kísérletének és kifosztás bűntettének, míg az azóta is letartóztatásban lévő 20 éves férfi ellen fegyveres rablás bűntettének kísérlete miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email