olvedireka_jpg_klingjozsef

Párt keres az érdi rádió Rékának, a bájos műsorvezetőnek

olvedireka_jpg_klingjozsef

Párt keres az érdi rádió Rékának, a bájos műsorvezetőnek

Aki szeretne randevúzni Ölvedi Rékával, reggel 07.30-tól délelőtt 10.00 óráig telefonálhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken ünneplik világszerte a szinglik napját. Csütörtökön ebből az alkalomból rendhagyó játékra hívta az Érd FM 101.3 stábja a férfi hallgatóit. Ugyanis az érdi rádió Kívánságműsor, és a reggel jelentkező Bundáskenyér műsorvezetője, Ölvedi Réka már négy éve szingli. Kollégái kitalálták, a rádió segítségével keresik meg számára a nagy Ő-t.

Naná, hogy az örökké mosolygós Réka rögtön belement a rendhagyó játékba. Elég csak ránézni a negyvenéves rádiós műsorvezetőre, látszik, hogy imád nevetni. Ezért is meglepő, hogy miközben naponta sok ezren hallgatják a szépen búgó hangját, délután mégis egyedül megy haza a két kisgyermekével.

„Minderről a pénteki Bundáskenyér című adásban is szó lesz. Péntek reggel 7 óra 30-tól 10.00 óráig lehet hívni az Érd FM 101.3  06-23/520-033-as telefonszámát. Ha van olyan jelentkező, akivel kölcsönösen felkeltjük egymás iránt az érdeklődést, akár randi is lehet belőle” – ígérte az ÉrdMostnak Ölvedi Réka.

A rendhagyó játékra már többen is jelentkeztek. Volt, aki azt kérdezte, meddig lesz Réka azé, aki megnyeri őt. De akadt olyan nős, többgyermekes férfi is, aki azonnal elhagyta volna érte a családját.

„Csakhogy ez nem nyereményjáték, így nem is kell adózni utánam. Válóok pedig végképp nem szeretnék lenni. Miközben azt vettem észre, hogy a pasik félnek a szép és okos nőktől, várom, hogy végre megtaláljam a társam. Vagy ő találjon rám” – tette hozzá Réka.

Szóval urak, a lecke fel van adva. Mi szurkolunk Rékának és jövendőbeli lovagjának. Ha romantikus amerikai vígjátékot nem is forgatnak majd róluk, de a karácsonyt akár közösen is ünnepelhetik.

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Kling József, Érd FM 101.3

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email