Döntőbe jutottak az érdi dartsosok

A döntőbe masírozott az öt érdi dartsos

Döntőbe jutottak az érdi dartsosok

A döntőbe masírozott az öt érdi dartsos

Az Érd-EL Sportegyesület öt darts versenyzője indulhat a Magyar Darts Liga novemberi fináléjában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Második lett Bezzeg Nándor a Magyar Darts Liga közép-kelet magyarországi régiójában. Az Érd-EL Sportegyesület játékosa ezzel bejutott a november végi döntőbe.

„Ott leszek a döntőn, hisz ennek a hosszú sorozatnak ez a tetőpontja. Tíz hónapon keresztül a liga sorozat teljesen másról szól. Felkészülés egyéb versenyekre, folyamatos versenyzési lehetőség biztosítása és hasonlók.

Valójában a régiókon belüli helyezés teljesen mindegy, a kvalifikáció a lényeg és az indulási jog a döntőre vonatkozóan. Továbbá az ott szerezhető cím esélyének megteremtése.

Az egész év folyamán 22 fordulót sikerült teljesítenem. 7 arany 6 ezüst és 4 bronz mérleggel. Ezzel bárki elégedett lehet, én is az vagyok. Ami hiányérzetem van, az a fordulók száma. A 30-35 fordulón való részvétel sokkal dinamikusabb és még ennél is eredményesebb végeredményt adott volna.

Készülök a döntőre, a mezőny nagyon sűrű. Egy rossz sorsolással még megfelelő teljesítmény mellett is teljesen nyitott lehet egy-egy mérkőzés kimenetele, ami minden esetben a pillanatnyi formától függ majd – nyilatkozta az erdmost.hu oldalnak Bezzeg Nándor.

A közép-magyarországi régióban Tekauer Norbert érte el a legjobb eredményt nyolcadik helyezésével. A fináléba Bezzeg Nándor és Tekauer Norbert mellett Lindmayer Zsolt, Kulich Balázs és Tekauer Patrik kvalifikálta még magát.

Fotó: Facebook.com/Érd-EL Sportegyesület

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email