focierdivse_221003

Foci: hajrábeli gólváltás után döntetlen

focierdivse_221003

Foci: hajrábeli gólváltás után döntetlen

Az Érdi VSE az ETO Akadémia vendége volt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előzetesen is kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás Győrben, hiszen a legutóbbi négy mérkőzéséből egy döntetlen mellett a másik hármat megnyerő ETO Akadémia már a hetedik helyre jött fel a tabellán, vendége pedig a nyolc győzelemmel és hat vereséggel álló Érdi VSE volt – adta hírül honlapján az Érdi VSE.

A vendégek – bár eltiltás miatt Szabó Richárdra és Németh Gábor Vincére sem számíthattak – kifejezetten jól, két nagy helyzettel kezdték a mérkőzést. A kihagyott lehetőségek után viszont a hazaiak játszottak meddő mezőnyfölényben.

Az érdiek kapujára az első félidőben csak egyszer hoztak veszélyt, de Kertész Ferenc azt is hárította.

A fordulás után sem változott a játék képe, a győriek domináltak inkább, de az érdiek állták a sarat, egészen a 85. percig, amikor a hazaiak egy védelmi hibát kihasználva a csereként beállt Huszár Marcell révén szereztek vezetést.

Az érdiek felpörögtek a hajrában, és nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, ami hamar össze is jött, amikor a 87. percben egy pontrúgás után harcoltak ki tizenegyest, amit Kürti Zsolt értékesített, kialakítva ezzel az 1–1-es végeredményt.

Az Érdi VSE jövő héten ismét győri csapattal csap össze, hiszen november 6-án, vasárnap 13 órától a Gyirmót FC második csapatát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen, miután a felek felcserélték a pályaválasztói jogot.

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
ETO Akadémia–Érdi VSE 1–1 (0–0)

Győr. V.: Papp Ádám (Ring K., Tóth Cs.)
ETO Akadémia: Sebők – Ignácz, Tullner, Gasztos (Balogh Á., 90. perc), Bognár B. (Deákovits, a szünetben), Vingler, Szabó T., Németh O., Mitring (Balajthy, 76. p.), Moharos (Huszár, a szünetben), Sipőcz.
Vezetőedző: Antonio Munoz

Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Pallagi, Fülöp, Pintér N. (Gajda, 86. p.) – Farkas B., Révész, Göblyös, Morvai M., Kürti – Pál Sz. (Molnár D., 70. p.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Huszár M. (85. perc), ill. Kürti (87. perc – 11-esből)

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email