22_03_29_erdmost_nincskep

Utcára kerülhet az RTL sztárja: árverezik Mónika érdi házát

22_03_29_erdmost_nincskep

Utcára kerülhet az RTL sztárja: árverezik Mónika érdi házát

Kalapács alá került Erdélyi Mónika otthona, bagóért bárki megveheti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Így múlik el a világ dicsősége: most bagóért megszerezheti bárki az RTL egykori üdvöskéje, a népszerű Mónika show háziasszonya villáját. Az Érden 681 négyzetméteres telken épült, 236 négyzetméteres házra most 48 millió forintos kikiáltási ártól lehet licitálni – tudta meg a Blikk.

Mónika otthonára januárban még 49,5 millió forintos kikiáltási áron próbáltak vevőt találni, de akkor a lőtéri kutyának sem kellett. Ezért csökkentették most az árát. Az árverés oka, hogy az egykori sztártévés elvált a férjétől. A bulvárlap úgy tudja, mivel nem sikerült nem tudtak megegyezniük a közös vagyonról, a bíróság többéves pereskedés után döntött: 48 millió forint jár Mónika férjének.

Azonban önmagában ez sem indokolja az árverést, amin köztudottan csak nyomott áron kelnek el a nagy értékű  ingatlanok. Vélhetően Mónika és férje nem tudott megegyezni a kifizetésről, ezért került sor a licitre. Ha el is kél a ház, a vételárból lejön még a végrehajtó több millió forintos munkadíja, és a kamatok, így Mónikának mélyen a zsebébe kell nyúlni, hogy kifizessen minden követelést.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email