22_03_29_erdmost_nincskep

Koncentrált játékkal készül az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Koncentrált játékkal készül az Érdi VSE

Az újonc Technoroll-Teskánd KSE-t fogadja október 22-én 13 órától az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jó előjel az érdieknek, hogy a Zsámbék elleni fiaskó és a Nagykanizsa elleni hazai vereség után múlt héten koncentrált játékkal győzték le az akkor éllovas VLS Veszprémet. A múlt heti teljesítményt az újonc Teskánd ellen is folytatniuk kell Farkas Bálintéknak, hogy ne forduljon elő hasonló kisiklás, mint a zsámbéki – írja az Érdi VSE.

Az érdiek úgy állnak a tabella hatodik helyén 24 ponttal, hogy a közvetlenül előttük álló III. kerületnek és Nagykanizsának 28 pontja van, míg mögöttük öt pont a hátránya az eddig 19 egységet gyűjtő triónak, a Kaposvárnak, az ETO Akadémiának és a Kelen SC-nek.

A Teskánd eddigi 13 mérkőzésén három győzelmet és tíz vereséget könyvelt el, s ezzel a kieső, 17. helyet foglalja el.

Az október 22-én, szombaton 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE mérkőzést Tóth Tamás vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Piskóczi Viktor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
10.22., 13.00: Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email