érddrog2_jpg_police.hu

Rendőrkutya vitte az érdi nyomozókat a drogdíler autójáig – videó

érddrog2_jpg_police.hu

Rendőrkutya vitte az érdi nyomozókat a drogdíler autójáig – videó

Az érdi zsaruk újabb sikere: tíz drogost egy dílert fogtak Budapesten, Százhalombattán és Ercsiben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi felderítők még idén májusban kaptak egy fülest, hogy a gyanú szerint Százhalombattán egy bűnbanda tagjai rendszeresen fogyasztanak kábítószert, amihez egy pesti díleren keresztül jutnak hozzá. A nyomozók az információgyűjtés végén 2022. szeptember 29-én reggel Budapesten, Százhalombattán és Ercsiben elfogtak 10 fogyasztót.

Mindannyiuk gyorstesztje kimutatta a THC-t és az amfetamint. Ellenük kábítószer birtoklás gyanúja miatt indult eljárás – adta hírül a police.hu. Kiderült, az érdi nyomozók munkáját Gabriella, a budaörsi kábítószer-kereső, tündéri rendőrkutya is segítette. Ugyanis a derék eb határozottan a budapesti  díler autójához vezetve a hatóságot, abban azonban drogot épp nem találtak.

A férfi lakásán viszont igen: a négy csomag – 398 gramm – kokain mellett 8,2 millió forint és némi euróra bukkantak a nyomozók. A budapesti férfi a gyanúsítás ellen nem élt panasszal, vallomást sem tett.

„Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 48 éves férfival szemben egyelőre kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság 2022. október 17-én elrendelt” – mondta az ÉrdMost-nak Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotók: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email