Szabó Lili és Metzl Milán a dobogó tetején

Bearanyozódtak az érdi fiatalok a táncversenyen

Szabó Lili és Metzl Milán a dobogó tetején

Bearanyozódtak az érdi fiatalok a táncversenyen

Az ifiknél nyert, a felnőtteknél második lett a Szabó Lili-Metzl Milán latintánc duó.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Első helyen végzett a Szabó Lili-Metzl Milán páros a Bem Kupa latin táncverseny ifjúsági D kategória mezőnyében. A tizenkét nevezett egység közül senki sem tudta legyőzni az érdi táncosokat.

A budapesti viadalon a felnőttek közt is megmérette magát a Bonton TáncSport Egyesület duója: az idősebbeknél tizennyolc induló közül a második pozíciót sikerült megszereznie Lilinek és Milánnak.

„Elégedettek vagyunk az eredménnyel és a táncunkkal is. Kihoztunk magunkból minden tőlünk telhetőt és mindkettőnk szerint most tudtuk az eddigi legjobb teljesítményünket nyújtani az összes versenyünk közül.

Jól sikerült alapvetően a felkészülés, akadtak kisebb nehezítő tényezők, például Milán majdnem két hétig beteg volt és azalatt csak egyedül tudtam gyakorolni, de a verseny nagyon jó élmény volt mindannyiunknak. ” – nyilatkozta Szabó Lili.

Szabó Lili és Metzl Milán számára a hétvégén folytatódik a szezon, hiszen szombaton Szombathelyen ismét versenyeznek. Érdekesség, hogy a páros nemrég lépett fel a D kategóriába, de ha a vasi megmérettetésen is kiemelkedően teljesít, akkor rövid idő alatt újabb szintet léphet.

„Amennyiben minden jól sikerül és olyan teljesítményt tudunk nyújtani, amilyet szeretnénk, elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó versenyünk D osztályban és egy héttel később, Kaposváron már C-ben léphetünk parkettre.

Két hét múlva egy C osztályos országos bajnokság is vár(na) ránk, amire szintén nagy erőkkel készülünk.” – folytatta Szabó Lili.

Fotó: Bonton TáncSport Egyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email