lopaspolice_221013

Így fogták el a két mestertolvajt az érdi rendőrök – Videó

lopaspolice_221013

Így fogták el a két mestertolvajt az érdi rendőrök – Videó

A bolti szarkák filmbeillő módon menekültek, két embert is elsodortak a kocsijukkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az 55 és a 37 éves nő Pest megyei és fővárosi boltokat, drogériákat fosztogatott , végül augusztus 22-én tetten érte őket egy biztonsági őr, Dunakeszin: az egyik nő szépségápolási termékeket vitt ki az üzletből, míg társa odakint várakozott az autónál. Megpróbáltak elhajtani, de az őr közbelépett.

Ezután a sofőr tolatni kezdett, az sem érdekelte, hogy két embert elsodort, aki a kocsija ajtajába kapaszkodva próbálta őket visszatartani. Szerencsére senki sem sérült meg.

Kiderült, a két nő 2022 júniusa és augusztusa között egy tucat település boltjaiban tette tiszteletét, ahonnan értékes parfümökkel, kozmetikai termékekkel távoztak. Az üzletek kára eléri a hárommillió forintot – – írja a police.hu.

Végül szeptember 11-én az érdi rendőrök a fővárosban fogták el a két bolti szarkát, amint épp munkába mentek. Mindkettejüket előállították.  Az 55 éves H. Ildikó tagadott, a 37 éves M. Mónika részletesen beismerte tetteit a nyomozók előtt.

A két tolvajjal szemben nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás, valamint rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, az Érdi Rendőrkapitányság indítványozta a letartóztatásukat.

 

Fotó: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email