sutoolaj_erdligeti

175 kitűnő tanulója volt az Érdligeti Általános Iskolának

Az Érdligeti iskola az elmúlt tanévet 4,4-es átlaggal zárta, 175 kisdiák kitűnő bizonyítványt vihettek haza.

Több mint 50 féle versenyen vettek részt a diákok. Az országos, tankerületi és egyéb megmérettetéseken – mint a matematika, vagy mesemondó, népdaléneklő és rajzversenyek -, egyéniben és csapatban is szép eredményt értek el – számolt be az intézményvezető.

Szijártóné Somogyi Mónika igazgató az Érd FM 101.3-nak elmondta: a tavalyi tanévben 125 gyermek kapott kitűnő bizonyítványt alsó tagozatban, 25 diák pedig felső tagozaton szerzett színötös tanúsítványt. A különbség mindig ilyen nagy az alsó és a felső tagozat között, de az igazgató azt mondta, valamennyi diákra büszkék, akik a saját képességeikhez mérten igyekeztek a legjobbat kihozni magukból.

Szijártóné Somogyi Mónika rádiónknak elmondta azt is, diákjai tavaly több mint 50 féle tanulmányi versenyen vettek részt az Érdligeti iskola tanulói.

A klímavédelem az új tanévben is kiemelt feladat az Érdligeti Általános Iskolában. Az előző tanévben az intézmény megkapta a városi klímadíjat a fenntarthatóság jegyében végzett tevékenységért. Szeptembertől ugyanezt a szemléletet viszik tovább, lesz papírgyűjtés, olajgyűjtés és ruhagyűjtés is.

Hallgassa meg interjúnkat Szijártóné Somogyi Mónika igazgatóval!

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email