sutoolaj_erdligeti

175 kitűnő tanulója volt az Érdligeti Általános Iskolának

sutoolaj_erdligeti

175 kitűnő tanulója volt az Érdligeti Általános Iskolának

Az Érdligeti iskola az elmúlt tanévet 4,4-es átlaggal zárta, 175 kisdiák kitűnő bizonyítványt vihettek haza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több mint 50 féle versenyen vettek részt a diákok. Az országos, tankerületi és egyéb megmérettetéseken – mint a matematika, vagy mesemondó, népdaléneklő és rajzversenyek -, egyéniben és csapatban is szép eredményt értek el – számolt be az intézményvezető.

Szijártóné Somogyi Mónika igazgató az Érd FM 101.3-nak elmondta: a tavalyi tanévben 125 gyermek kapott kitűnő bizonyítványt alsó tagozatban, 25 diák pedig felső tagozaton szerzett színötös tanúsítványt. A különbség mindig ilyen nagy az alsó és a felső tagozat között, de az igazgató azt mondta, valamennyi diákra büszkék, akik a saját képességeikhez mérten igyekeztek a legjobbat kihozni magukból.

Szijártóné Somogyi Mónika rádiónknak elmondta azt is, diákjai tavaly több mint 50 féle tanulmányi versenyen vettek részt az Érdligeti iskola tanulói.

A klímavédelem az új tanévben is kiemelt feladat az Érdligeti Általános Iskolában. Az előző tanévben az intézmény megkapta a városi klímadíjat a fenntarthatóság jegyében végzett tevékenységért. Szeptembertől ugyanezt a szemléletet viszik tovább, lesz papírgyűjtés, olajgyűjtés és ruhagyűjtés is.

Hallgassa meg interjúnkat Szijártóné Somogyi Mónika igazgatóval!

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email