20220803_171229

Megőriznék makulátlan mérlegüket

20220803_171229

Megőriznék makulátlan mérlegüket

Augusztus 17-én, szerdán, 17.30-tól a Kaposvári Rákóczi FC-t látja vendégül az NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában a három bajnoki után százszázalékos és még csak gólt sem kapó Érdi VSE - olvasható az erdivse.hu oldalon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jelentős nyári változások ellenére kiválóan kezdte az új idényt az Érdi VSE, amely a Komárom és a Tatabánya elleni 1–0-s győzelmek után Balatonfüreden 5–0-ra nyert. De Kertész Ferencék nem fürödhetnek sokáig az örömmámorban, hiszen augusztus 17-én 17.30-tól újabb kemény csata vár rájuk a Kaposvári Rákóczi ellen.

A Somogy megyeieknél is sok változás történt a nyáron, hiszen a vezetőedzői poszton Horváth Rudolf váltotta Nagy Tamást, míg a hat távozót nagyrészt fiatalokkal pótolták.

A Rákóczi számára nem indult fényesen az új évad, hiszen a nyitókörben otthon kapott ki 1–0-ra a Nagykanizsától, majd Veszprémből is pont nélkül távozott (2–0), de az igazán nagy meglepetés, hogy a kaposváriak hétvégén a Rákóczi Stadionban szenvedtek 2–1-es vereséget az újonc Teskándtól.

“Ismét egy olyan ellenféllel találkozunk amely még nem szerzett pontot a bajnokságban, azonban ez nem szabad, hogy könnyelművé tegyen minket. Biztos vagyok benne, hogy ez fokozott motivációt fog okozni bennük és szeretnének pontokat gyűjteni. A mi célunk egyértelműen a veretlenségünk megőrzése és a három pont itthon tartása” – fogalmazott Ebedli Zoltán.

A két csapat az elmúlt években többször találkozott egymással a harmadosztályban: az előző évadban a kaposvári 2–2 után Érden 2–0-s vendégsiker született. Azt megelőzően legutóbb a 2017–2018-as kiírásban csaptak össze a felek, amikor a bajnokságot megnyerő Rákóczi és az ezüstérmes Érdi VSE mérkőzésein mindkét alkalommal a vendégek örülhettek a 2–1-es győzelemnek, míg egy idénnyel korábban az Érdi VSE idegenben 1–0-ra, hazai pályán 2–1-re győzött.

Az augusztus 17-én, szerdán, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést Újhelyi Tamás vezeti, segítői Skover Péter és Elek Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
08.17., 17.30: Érdi VSE – Kaposvári Rákóczi FC

(Forrás: Érdi VSE)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email