20220803_171229

Megőriznék makulátlan mérlegüket

Augusztus 17-én, szerdán, 17.30-tól a Kaposvári Rákóczi FC-t látja vendégül az NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában a három bajnoki után százszázalékos és még csak gólt sem kapó Érdi VSE - olvasható az erdivse.hu oldalon.

A jelentős nyári változások ellenére kiválóan kezdte az új idényt az Érdi VSE, amely a Komárom és a Tatabánya elleni 1–0-s győzelmek után Balatonfüreden 5–0-ra nyert. De Kertész Ferencék nem fürödhetnek sokáig az örömmámorban, hiszen augusztus 17-én 17.30-tól újabb kemény csata vár rájuk a Kaposvári Rákóczi ellen.

A Somogy megyeieknél is sok változás történt a nyáron, hiszen a vezetőedzői poszton Horváth Rudolf váltotta Nagy Tamást, míg a hat távozót nagyrészt fiatalokkal pótolták.

A Rákóczi számára nem indult fényesen az új évad, hiszen a nyitókörben otthon kapott ki 1–0-ra a Nagykanizsától, majd Veszprémből is pont nélkül távozott (2–0), de az igazán nagy meglepetés, hogy a kaposváriak hétvégén a Rákóczi Stadionban szenvedtek 2–1-es vereséget az újonc Teskándtól.

“Ismét egy olyan ellenféllel találkozunk amely még nem szerzett pontot a bajnokságban, azonban ez nem szabad, hogy könnyelművé tegyen minket. Biztos vagyok benne, hogy ez fokozott motivációt fog okozni bennük és szeretnének pontokat gyűjteni. A mi célunk egyértelműen a veretlenségünk megőrzése és a három pont itthon tartása” – fogalmazott Ebedli Zoltán.

A két csapat az elmúlt években többször találkozott egymással a harmadosztályban: az előző évadban a kaposvári 2–2 után Érden 2–0-s vendégsiker született. Azt megelőzően legutóbb a 2017–2018-as kiírásban csaptak össze a felek, amikor a bajnokságot megnyerő Rákóczi és az ezüstérmes Érdi VSE mérkőzésein mindkét alkalommal a vendégek örülhettek a 2–1-es győzelemnek, míg egy idénnyel korábban az Érdi VSE idegenben 1–0-ra, hazai pályán 2–1-re győzött.

Az augusztus 17-én, szerdán, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést Újhelyi Tamás vezeti, segítői Skover Péter és Elek Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
08.17., 17.30: Érdi VSE – Kaposvári Rákóczi FC

(Forrás: Érdi VSE)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email