utepites_pixabay

Aszfaltburkolatot kap a Citromfa utca

utepites_pixabay

Aszfaltburkolatot kap a Citromfa utca

Korábban aláírásokat is gyűjtöttek a lakosok, hogy változás legyen. A beruházásnak köszönhetően sok évtizedes probléma oldódott meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Napokon belül kész a közel egykilométeres Citromfa utca burkolása is: a finisher már felvitte a kopóréteget, a héten befejezik a padkák kialakítását – olvasható a polgármester közösségi oldalán.

2017-ben a választókerület önkormányzati képviselőjét egy helyi lakos kereste meg, aki 112 aláírást gyűjtött össze az utca lakóitól, hogy oldják meg az itt élők közlekedési problémáit. Az utcában kialakult helyzetet fokozta, hogy a közeli Almafa utca zsákutca lett, így sokan a Citromfa utcát használták menekülőútként. A por a megnövekedett forgalom miatt szinte élhetetlenné tette az utcát.

Érden sok utca van még hasonló helyzetben, az önkormányzat pedig igyekszik mindenhol megoldást találni a lakosság problémáira.

Higgyék el, igyekszünk, csak a pénzügyi lehetőségeink szabnak határt az elszántságunknak!

– írja a polgármester.

Csőzik László még 2019-ben a választások előtt egy itt tartott utcafórumon is megtapasztalta, hogy milyen katasztrofális helyzetben van az utca, még akkor megígérte, hogy leburkolják az utcát. A következő állomás az Orvos utca lesz, ezzel zárul majd a jelenlegi önkormányzati ciklus második aszfaltozási programja. Városszerte eddig közel 40 utca kapott aszfaltburkolatot – hangsúlyozza a városvezetője.

Ősszel folytatjuk, sorra következnek a poros utak: a következő körre kiírt közbeszerzés a napokban zárul.

– áll a bejegyzésben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email