camoingősz

Szeptemberben ismét piknik lesz Érden

camoingősz

Szeptemberben ismét piknik lesz Érden

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezik a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében az Érdi Pikniket. A háromnapos programra már lehet elővételes jegyeket venni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szervezők a Facebookon azt írják, hogy az első Piknik tapasztalatait levonva, be kellett látniuk, hogy a múzeumkert befogadó- és teljesítőképessége véges. Ez nem csak a látogatóilétszám, hanem a kertet érő egyéb rendezvény okozta terhelés tekintetében is igaz. Így a biztonság, a konformfokozat, a programok és a rendezvényt követő helyreállítás okán úgy kellett dönteniük, hogy a következő Piknik, pont azért, hogy a jövőben is megvalósulhassanak hasonló rendezvények a múzeumkertben, belépőjegyes lesz!

Az adott napon és adott időszakban az értékesített napijegyek darabszáma a kert befogadóképessége szerint alakulnak.

„Aki biztosra szeretne menni, annak lehetősége van 3 napos bérletet váltani, így az ő belépése garantált és elkerülheti az esetleges sorban állást, várakozást a jegypénztárnál. A bérlettel rendelkezők a rendezvény teljes időtartama alatt, a jegy beváltását követően, a kapott karszalaggal külön a részükre biztosított kapun, korlátlan számban léphetnek be- és ki a rendezvény területére és amennyiben a jegyvásárláskor feliratkoztak a hírlevélre és ezzel elfogadták a játékszabályzatot részt vesznek a vasárnapi tombola sorsoláson!”

Jegyek:
elővételben 3 napos bérlet – 2500 Ft egységesen (szeptember 1-ig!)
az alábbi linken: https://szepesmk.jegyx1.hu/esemeny/2894/erdi-piknik-2-0
A helyszínen 2022. szeptember 2. 15 órától válthatók majd napi belépők, múzeumkert szabad kapacitásának függvényében. Gyermekeknek 14 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email