22_03_29_erdmost_nincskep

Gyerekszülést vezettek le egy autóban a mentők Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyerekszülést vezettek le egy autóban a mentők Érden

Sikeres szülést vezettek le a mentők Érden, egy 25 éves anyukánál, aki 42 hetes terhes volt, a szülés pedig hirtelen, egy autóban indult meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hajnalban kérték a mentők gyors segítségét ahhoz a 42 hetes kismamához, akinél egy autóban indult be a szülés Érden – számolt be az Országos Mentőszolgálat pénteken a Facebookon.

A poszt szerint a 25 év körüli anyukánál elfolyt a magzatvíz, ezért férjével kórházba indultak, azonban ahogy elindultak, beindult a szülés is. A mentők pillanatokon belül helyszínre értek és miután megvizsgálták a vajúdó asszonyt, felkészültek a szülés levezetésére.

Szerencsére bonyodalmak nélkül, mindössze néhány perc alatt világra segíthették Olíviát, aki rögtön felsírt. A helyszíni ellátást követően a mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az édesanyát és gyermekét.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email