mvm

Meghosszabbította az MVM a mérőórák bediktálásának idejét

mvm

Meghosszabbította az MVM a mérőórák bediktálásának idejét

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, javasolják, hogy augusztus 15-éig tegyék meg az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálaton vagy telefonon keresztül. Hozzáteszik, hogy a mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül automatikus diktálással.

A rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban – írják.

A cég közleménye kiemeli, hogy amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik, és a július 31-ig elfogyasztott és az augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Fotó: kígyózó sor az érdi MVM iroda előtt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email