22_03_29_erdmost_nincskep

Kábítószert terjesztő futárt fogtak Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Kábítószert terjesztő futárt fogtak Budaörsön

Nemcsak ebédet szállított, hanem kábítószert is terjesztett az a huszonöt éves férfi, akinek az ügyét most adták át az ügyészségnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy Budaörs környéki pizzéria futárjáról futott be információ a rendőrökhöz még 2021 januárjában.  Eszerint a férfi kábítószert árult. A nyomozók hetekig gyűjtötték az adatokat, majd szeptember 22-én bekopogtattak Sz. Ádám ajtaján. A házban növényi anyagmaradványt találtak, amiről a szakértő megállapította, hogy kábítószernek minősül. A fiatalembert elfogták, majd őrizetbe vették.

A 25 éves férfi kapcsolatrendszerének és ügyfélkörének feltérképezése után további négy embert kaptak el. A budaörsi nyomozók egy 27 éves zsámbéki férfitől egy tő kábítószert tartalmazó növényt, egy 36 éves monostorpályi férfitől egy csomag, 1,21 gramm kábítószert tartalmazó fehér port, egy 30 éves bicskei férfitől egy kézi növényőrlőt foglaltak le (benne kábítószert tartalmazó ágvégződést). Egy 23 éves zsámbéki fiataltól  32,75 gramm növényi törmeléket,  23 gramm ágvégződést,  és újabb 112,8 gramm növényi törmeléket foglaltak le.

A négy férfi elfogásakor pozitív gyorstesztet produkált, így velük szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A 25 éves Sz. Ádám a folytatólagos kihallgatásán részletesen bevallotta, hogy kinek és hány alkalommal adott kábítószert. Állítása szerint soha nem azért, hogy kereskedjen vele, hanem csak „kisegítették egymást”, amikor valamelyiküknek szüksége volt rá.

A kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email