sniccer

Lezárult a nyomozás a tapétavágós ügyben

sniccer

Lezárult a nyomozás a tapétavágós ügyben

Tavaly augusztusban történt az eset egy érdi trafik közelében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi rendőrök lezárták a nyomozást annak a 40 éves férfinak az ügyében, aki tavaly nyáron a gyanú szerint egy tapétavágó késsel megvágta egy ember hasát és lábát, és még a kerékpárja kerekét is kiszúrta.

A vita egy állítólagos tartozás miatt robbant ki közöttük, a támadó ugyanis a korábban eltűnt mintegy 80 ezer forintját követelte vissza tőle. A megtámadott férfi erről mit sem tudott, csak ámult a hallattakon, és próbált védekezni.

A rendőrök még a helyszínen elfogták a támadót, aki nagyon részeg volt már ekkor. Kontrollt vesztett és kiszámíthatatlan volt a viselkedése, még akkor is, amikor a rendőrök megérkeztek. A helyszín közelében a véres sniccert is megtalálták.

A kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy bár az áldozat két sérülése, egy 22 cm-es hasi és 10 cm-es lábszáron ejtett vágás 8 napon belül gyógyul, de mint fogalmazott:

Figyelemmel azok anatómiai elhelyezkedésére és jellegére, az erőbehatások módjára és nagyságára, valamint az elkövetéshez használt eszköz paramétereire, fennállt a reális veszélye a ténylegesen bekövetkezett sérülésnél súlyosabb kialakulásának.

Az elkövető a kihallgatáson nem élt panasszal a gyanúsítás ellen. Azzal védekezett, hogy:

Sajnos nem tudom, hogy elkövettem-e, mert nagyon be voltam rúgva.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfivel szemben a felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

origo.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

hu_HUHungarian
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email