baseball_220614-pqbdcfgmlho3jgywfbzeovew4k5pt5fxodxj7m31sw

Hazai pályán győzött az Aeros

baseball_220614-pqbdcfgmlho3jgywfbzeovew4k5pt5fxodxj7m31sw

Hazai pályán győzött az Aeros

Az Érd Aeros simán legyőzte az Óbuda Warriorst. Az Érdi Baseball és Softball Club NB II.-es felnőtt férfi együttese, az Angels, illetve a Wildcats NB I.-es softballcsapata hazai pályán szenvedett vereséget.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rangadót nyert a baseball NB I.-ben az Érd Aeros. A tabella negyedik helyén álló együttesünk az őt egy hellyel megelőző Óbuda Warriors ellen játszotta idénybeli nyolcadik mérkőzését, ahol vendéglátó csapatunk remek játékkal győzött 18–3-ra, megszerezve idei harmadik győzelmét.

Az idei nyolcadik bajnoki mérkőzésére készülő Érd Angels jó előjelekkel várta a Jászberény Stinky Sox elleni találkozót, hiszen a meccs előtt a házigazda érdiek 3 győzelemmel és 4 vereséggel, a vendégek pedig 1 győzelemmel és 5 vereséggel álltak a tabellán.

Ennek ellenére az Angels nem tudta megnehezíteni a Jászberény dolgát, amely simán nyert 16–5-re.

A softball NB I.-ben ezúttal is dupla mérkőzést játszott az Érd Wildcats a Mecset utcai pályán, de a hazaiak nem tudták tartani az éllovas Jánossomorja Rascalst, amely az első meccset 19–4-re, a másodikat 15–8-ra nyerte, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén, míg az érdiek továbbra is másodikak.

BASEBALL NB I

ÉRD AEROS–ÓBUDA WARRIORS 18–3

BASEBALL NB II

ÉRD ANGELS–JÁSZBERÉNY STINKY SOX 5–16

SOFTBALL NB I

ÉRD WILDCATS–JÁNOSSOMORJA RASCALS 4–19

JÁNOSSOMORJA RASCALS–ÉRD WILDCATS 15–8

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email