20220607_113054

A város pedagógusait köszöntötték

A város vezetői virággal, ajándékcsomaggal köszöntötték az érdi iskolák, óvodák és bölcsődék pedagógusait. Ezen a napon azokra külön is gondoltak, akik jubilálnak az idei évben.

Minden év júniusának első vasárnapja pedagógusnap, így a város vezetői ebből az alkalomból köszöntötték az iskolák, óvodák és bölcsődék dolgozóit egyaránt. Dr. Csőzik László polgármester kiemelte, hogy egy ajándékcsomaggal, kösznőkártyával és virággal szeretnék kifejezni a itt élők, a városvezetés illetve az önkormányzat háláját, hiszen a pedagógusok munkája szorosan hozzátartozik a város életéhez.

Nem könnyű ma pedagógusnak lenni Magyarországon, az anyagi megbecsülés hiányzik ebben a szakmában, ezen jó lenne változtatni. Az önkormányzat nem tud mit tenni az ügyben, hiszen az iskolák állami kézben vannak, a tankerületek látják el a működtetési feladatokat. Ma azonban nem a fenntartói jogok ügyéről kell vitatkozni, hanem meg kell köszönni azt az áldozatos munkát, amit a pedagógusok a gyermekeinkért tesznek minden nap.

– fogalmazott a polgármester.

 

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email