20220607_113054

A város pedagógusait köszöntötték

20220607_113054

A város pedagógusait köszöntötték

A város vezetői virággal, ajándékcsomaggal köszöntötték az érdi iskolák, óvodák és bölcsődék pedagógusait. Ezen a napon azokra külön is gondoltak, akik jubilálnak az idei évben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Minden év júniusának első vasárnapja pedagógusnap, így a város vezetői ebből az alkalomból köszöntötték az iskolák, óvodák és bölcsődék dolgozóit egyaránt. Dr. Csőzik László polgármester kiemelte, hogy egy ajándékcsomaggal, kösznőkártyával és virággal szeretnék kifejezni a itt élők, a városvezetés illetve az önkormányzat háláját, hiszen a pedagógusok munkája szorosan hozzátartozik a város életéhez.

Nem könnyű ma pedagógusnak lenni Magyarországon, az anyagi megbecsülés hiányzik ebben a szakmában, ezen jó lenne változtatni. Az önkormányzat nem tud mit tenni az ügyben, hiszen az iskolák állami kézben vannak, a tankerületek látják el a működtetési feladatokat. Ma azonban nem a fenntartói jogok ügyéről kell vitatkozni, hanem meg kell köszönni azt az áldozatos munkát, amit a pedagógusok a gyermekeinkért tesznek minden nap.

– fogalmazott a polgármester.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email