kerekpart_is_szallito_kocsi

Hamarosan itt a nyári menetrend

kerekpart_is_szallito_kocsi

Hamarosan itt a nyári menetrend

​A Volánbusz nyári menetrendje június 16-án, a vasúti pedig június 18-án lép életbe. A nyári menetrend bevezetésével tovább javul a Balaton elérhetősége az ország számos pontjáról, még kedvezőbbé válnak a vonat-busz csatlakozások a tó térségében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A népszerű turisztikai helyeket lényegesen sűrűbben kiszolgáló menetrend augusztus 28-ig lesz érvényben, melyet az utószezoni menetrend követ, alkalmazkodva a turisztikai szezonok változásához. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján június 18-tól több kiindulópontról még több expresszvonat fog közlekedni a Balaton felé, újra elérhetővé válnak a tavaly megkedvelt napijegyek és kedvezményes jegyek, valamint a déli part mellett már az északi parton is megvalósul a fedélzeti vendéglátás. A vasúttársaság a kerékpáros utasai számára egységes tarifával és jelentősen növelt kerékpárkapacitással készül.

A hazajutást segítve új Tekergő expresszvonat fog közlekedni vasárnaponként Balatonfüred és Budapest-Kelenföld között. A vonat Balatonfüredről 15:47-kor indul, megáll Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya, Székesfehérvár és Velence állomásokon, Kelenföldre 17:55-kor érkezik.

A nyári menetrendről és a számos újdonságról itt olvashatnak részletesebben.

forrás: MÁV

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email