285192218_503795161540648_8288291816677055198_n

Éljenek az érdi pedagógusok!

285192218_503795161540648_8288291816677055198_n

Éljenek az érdi pedagógusok!

A pedagógusnap változó ünnep: minden év júniusának első vasárnapján köszöntjük a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy megtartjuk a gyermeknapot, anyák napját, apák napját, nőnapot, stb., úgy gyermekeink életének meghatározó szereplőiről sem szabad megfeledkezni. A pedagógusok a tudás mellett erkölcsi tudnivalókat is igyekeznek átadni a gondjaikra bízott gyermekek számára, ápolják lelküket, összetartó közösségeket formálnak és vezetnek.

Csőzik László polgármester vasárnap délelőtt a közösségi oldalán köszöntötte a pedagógusokat.

Azt írja: „A világ legszebb, egyben legnehezebb foglalkozásai közé tartozik a bölcsődei és óvodai dolgozóké, tanítóké és tanároké. Nap mint nap rájuk bízzuk legféltettebb kincsünket, a gyerekünket, hogy neveljék, oktassák, egyengessék az útját. Rengeteg türelem, komoly hivatástudat és gyerekszeretet kell ahhoz, hogy ennek a határtalan bizalomnak meg tudjanak felelni, jól és hatékonyan végezzék munkájukat. Ráadásul mindezt nehezített pályán, olyan körülmények között, amelyek a legkitartóbb pedagógust is próbára teszik.
Őket köszöntjük most: június első vasárnapja a köznevelésben és felsőoktatásban dolgozók ünnepe, vagyis pedagógusnap!
Városunkban 1192 pedagógus dolgozik fáradhatatlanul az érdiek új nemzedékéért, gyermekeinkért. A diákok tanításán és nevelésén keresztül munkájuk meghatározza, hogy milyen irányba változik az ország legfiatalabb városa, Érd.
Szeretném ezúton is megköszönni az Érden élő és dolgozó összes csodálatos pedagógus munkáját! A város közössége nevében hálásan köszönöm mindazt, amit gyermekeinkért tesznek!
Pünkösd után első munkanapon, kedden alpolgármester társaimmal elmegyünk az összes érdi bölcsődébe, óvodába, általános és középiskolába, hogy személyesen is tolmácsoljuk köszönetünket.
Forduljunk hát feléjük hálával és tisztelettel az év minden napján! Isten éltesse a pedagógusokat! Kívánok nekik sok-sok örömöt, boldogságot, jó kedélyt és megbecsülést!
Éljenek az érdi pedagógusok! „

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email