trianonbatta_220603

Megemlékezés Százhalombattán

Százhalombattán 2021-ben állították fel a trianoni emlékművet.
A Magyar Országgyűlés 2010-ben nyilvánította június 4-ét a Nemzeti Összetartozás Napjává. Százhalombattán is minden évben megemlékezést tartanak ebből az alkalomból. 2021-ben Százhalombatta Város Önkormányzata új trianoni emlékművet állíttatott a városközpontban. Az emlékmű méltó módon jeleníti meg Trianon üzenetét, az obeliszk köré állított öt sziklakő pedig szimbolizálja az elcsatolt országrészeket – írja közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester.
“A Nemzeti Összetartozás napján emlékezzünk a nemzeti tragédiára, fontos, hogy tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy erősítsük a magyarság nemzeti összetartozásának érzését a világban” – teszi hozzá.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email