22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus torna: négy egység is országos döntőbe jutott

22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus torna: négy egység is országos döntőbe jutott

Két-két arany- és ezüstéremmel, illetve egy hatodik helyezéssel zárta a Fradi Kupát az Érdi Torna Club akrobatikus torna szakosztálya, melynek négy egysége kvalifikálta magát a június 11-i országos döntőbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balogh Máté és Töpler Natasa vegyespárosa partnerváltás miatt már nem versenyez többet együtt, így a duó már nem vett részt a Fradi Kupán sem, hiszen Balogh új társával – továbbra is az ÉTC színeiben versenyezve – egy másik egyesületnél folytatja a felkészülést, míg Töpler Schumann Mártonnal alkot párost a jövőben.

A hiányzó kettős mellett azonban az Érdi Torna Club így is öt egységgel vett részt az idény harmadik pontszerző versenyén, a népligeti Fradi Kupán.

„Összességében nem volt rossz verseny, de ami a legfontosabb lett volna, hogy az egyik egységünk elérje az ob-szintet, az nem sikerült. Hiába lettek ezüstérmesek, sajnos a pontszámuk három tizeddel elmaradt a kvalifikációs szinttől, így Biksi Lili, Mezei Boglárka és Katona Flóra serdülő hármasa nem jutott el a magyar bajnokságra”

– számolt be róla Baloghné Papp Ildikó, az ÉTC akrobatikus torna szakosztályának vezetője.

Részletezte ugyanakkor, hogy minden egység fejlődött és jó gyakorlatot mutatott be. Még Tóth Enikő, Csurgai Jázmin és Kovács Csenge hatodik helyen végző gyermek hármasa is jól szerepelt, de három időhiba miatt kilenc tizedes büntetést kapott, mellyel lecsúszott a dobogóról.

Sárdi Borbála, Bednarik Léna és Jedzinák Bernadett youth hármasa bár már korábban kiharcolta az ob-döntőn való részvételt, most is magas pontszámú gyakorlattal lett aranyérmes, akikhez hasonlóan Katona Lilla és Kozma Dorottya serdülő párosa is első helyen végzett, míg Verbinyecz Dániel és Aranyosi Zselyke youth vegyespárosa, illetve Biksi Lili, Mezei Boglárka és Katona Flóra serdülő triója pedig ezüstérmet szerzett.

Utóbbi egység kivételével pedig az ÉTC összes, Fradi Kupán résztvevő egysége indulási jogot szerzett a június 11-én rendezendő országos döntőre.

Az Érdi Torna Club eredményei a Fradi Kupán
gyermek hármas: Tóth Enikő–Csurgai Jázmin–Kovács Csenge 6. hely
serdülő páros: Katona Lilla–Kozma Dorottya 1. hely
serdülő hármas: Biksi Lili–Mezei Boglárka–Katona Flóra 2. hely
youth vegyespáros: Verbinyecz Dániel–Aranyosi Zselyke 2. hely
youth hármas: Sárdi Borbála–Bednarik Léna–Jedzinák Bernadett 1. hely

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email