vmg-kosarpecsu_211115

Kosár: utolsó másodperces triplával kapott ki a VMG

Végletekig kiélezett mérkőzésen remekül játszott a mindössze hat játékossal kiálló Gia Form-VMG DSE a BKG Príma Akadémia vendégeként, de egy utolsó másodpercben szerzett tripla után a hazaiak örülhettek a 76–74-es sikernek.

Továbbra sem tud teljes kerettel kiállni a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjában a Gia Form-VMG DSE, amely a bajnokság 26. fordulójában a forduló előtt nyolc győzelemmel és tizenkilenc vereséggel tizenkettedik helyen álló BKG Príma Akadémia vendégeként mindössze hat játékossal tudott kiállni.

Ennek ellenére nem kezdték rosszul a mérkőzést a vendégek, hiszen az első negyedet öt ponttal, 22–17-re nyerték meg, de a második felvonás már a hazaiaknak sikerült jobban és 21–10-zel fordítottak a nagyszünetre.

A harmadik tíz perc már kiegyenlített csatát hozott, de a hazaiak növelni tudták előnyüket. Ennek ellenére a foghíjasan kiálló érdiek a hajrát is jól bírták és nagyot küzdve fordítani is tudtak, de hiába vezettek a végjátékban még 74–73-ra, a hazaiak egy triplával az utolsó másodpercben fordítottak és 76–74-re megnyerték a mérkőzést.

A Gia Form-VMG DSE-re azonban a hétvégén újabb mérkőzés vár, hiszen május 22-én, 17 órától a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a BKG Veresegyház együttesét látja vendégül a bajnokság 29., utolsó előtti fordulójában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 26. forduló
BKG Príma Akadémia 76–74 (17–22, 21–10, 17–15, 21–27)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Miháczi 22, Valaczkay 17/6, Naser 16/9, Tóth A. 15/12, Felházi 4

kiemelt kép: Domonkos Bálint/archív

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email