ercsiautobonto_220521

Engedély nélkül bontott autókat két férfi Ercsiben

ercsiautobonto_220521

Engedély nélkül bontott autókat két férfi Ercsiben

A police.hu beszámolója szerint a rendőrök vádemelést javasolnak két ercsi illetőségű férfival szemben, akik hulladékgazdálkodási engedély nélkül bontottak szét autókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még 2021. december 13-án érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Ercsiben egy ingatlanon illegális autóbontást végeznek. A helyszínre érkező rendőrök a helyszínen tapasztalták meg, hogy a bejelentés valós, hiszen két férfi épp egy gépkocsit bontott szét a tevékenységhez szükséges hulladékgazdálkodási engedély nélkül.

Az egyenruhások a 68 éves apát és 30 éves fiát elfogták, előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

Mindketten beismerő vallomást tettek, azt mondták, hogy elfogásuk előtti nap eladtak egy autót, amelyért cserébe nem készpénzt, hanem három működésképtelen járművet kaptak, az ezekből kinyert vasat szerették volna eladni a MÉH telepen, majd a szerzett pénzből egy másik autót vásárolni, de cselekményük közben a járőrök tetten érték őket.

A két ercsi férfival szemben indult ügy vizsgálatát a nyomozók a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat továbbították a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek – olvasható a police.hu-n.

kiemelt kép: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email