Szavazzon, hogy színesebb legyen a Habilitációs Központ!

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdették a Let’s Colour elnevezésű kampányt, melyben ezúttal a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központra is szavazhatunk.

A Let’s Colour Településszépítő Egyesült 2011 óta – 2020 kivételével – minden évben kiírja a Let’s Colour Projektet, melynek elsődleges célja: színt vinni az emberek életébe, ezért színessé szeretnék varázsolni a közösségek által használt tereket.

A projektre a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ is adott be pályázatot, hogy 800 négyzetméter kifestésére elegendő falfestéket kapjon. Czuppon Gabriella, a Habilitációs Központ munkatársa az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában a projekt kapcsán elmondta, a nyertes három dizájnterv közül választhat, melynek megvalósításában egy szakember segít, de a festéshez az embereket a nyertes pályázónak kell biztosítania.

Ezzel kapcsolatban Czuppon Gabriella felvetette, terveik között szerepel, hogy bevonják az Érdi Szakképzési Centrum Kós Károly Technikumának festő tanulóit is a projektbe. Hozzátette, a nyertes szervezetnek augusztus végéig kell megvalósítania a színesítést.

Kiemelte, azért indultak a pályázaton, mert a Habilitációs Központ külső és belső burkolata is eléggé kopottas, melyet bár próbálnak otthonosabbá tenni, de nagy szükségük lenne egy ilyen festésre.

A győztes szervezetet egy online szavazás útján választják ki, melyet ide kattintva érhet el!

Szavazni 2022. május 16-án 0 órától május 27-én 12 óráig lehet a letscolour.hu weboldalon történő regisztráció után.

Egy regisztrált felhasználó egy naptári napon belül egy szavazatot adhat le.

A Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ működéséről, feladatairól és az aktuális pályázatról Czuppon Gabriellával beszélgettek az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában.

Hallgassa meg a beszélgetést!

kiemelt kép: erdmost.hu/archív

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email